sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Hyvää uutta vuotta 2011!

Aikaa on vierähtänyt reippaasti sitten viime päivityksen. Kumasta on tullut raavas nuori mies ja Taro on edelleen täpäkkä herra.

Poikien yhteiselo on sujunut mutkattoman koiramaiseen tyyliin: välillä vähän nahistellaan herkkupaloista, mutta pian taas ollaan ystäviä. Tuntuu, että päivä päivältä kaverukset hitsautuvat enemmän yhteen.

Mikään ei päihitä sitä iloa, joka huokuu näiden kahden kasvapöksyn leikeistä. Vaikka välillä tulee mietittyä, että miten ihmeessä meistä tulikaan tällainen koiraperhe, on silti kahden koiran kanssakäymisen seuraaminen kerrassaan ihmeellisen palkitsevaa.

Uusi vuosi paukkeineen on ohi. Tarolle ilotulitteet ovat ennen olleet kova paikka, mutta ei tänä vuonna. Kuma oli autuaan tietämätön koko ulkona tapahtuvasta rymäkästä, mitä nyt yöpissatuksilla piti vähän ilmoittaa taivaalla kumiseville hajapaukuille. Pelkoa nuori herra ei osoittanut ollenkaan, mikä oli todella hieno juttu! Uskon, että Kuman tasapainoisen rauhallinen olemus helpotti myös Taron paukkupelkoja merkittävästi.

Koiraelämässämme ei ole sen kummempia sattunut tässä puolen vuoden aikana. Suurimmat ilonpilkahdukset tulevat arkisista hetkistä, joita toivon mukaan jaksan taas alkaa kirjaamaan tähän blogiin alkavan vuoden kynnyksellä.

12 kommenttia:

Tuikku kirjoitti...

Kiva kuulla teistäkin pitkästä aikaa! Mukavaa vuodenalkua teidän porukalle. Törmättiinkin uutenavuotena sun miehesi serkkuun, tuli ilmi kun oli shiboista puhetta. :D

Rapsuja Tarolle ja Kumalle!

Sanni kirjoitti...

Ihanaa kuulla kippurakaksikosta taas. :) Upea kuva Tarosta ja Kumasta!
Teillekin hyvää Uutta Vuotta 2011!

isopeikko kirjoitti...

Pöö koiruuksille :)

Satu kirjoitti...

Kiitos kaikille, josko tästä vähän taas jaksaisi kuva-arkistojakin kaivella, jotta pääsette näkemään ihan kasvaneen Kuman (Taro on niin mini sen rinnalla).

Tuikku, tosi hassu juttu, maailma on niin pieni :D!

DL3 kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Beautiful dogs.

Anu_H kirjoitti...

Shibamainen tervehdys! Linkkasin blogisi omaani, olen seuraillut täältä taustalta touhujanne jo vuoden verran, joten kommentoin nyt vihdoin minäkin :-)

Mira kirjoitti...

Ihania koiria ♥

Unknown kirjoitti...

Good post. That's exactly what I want to say.
Beats By Dre
Beats Monster By Dr Dre
Heart Beats By Dre
Beats By Dre
Wholesale Beats By Dre
Cheap Beats By Dre
Beats By Dre
Beats By Dre Solo
Wholesale Beats By Dre

Unknown kirjoitti...

I always use this software, and I feel great after using.
baltimore ravens jerseys
baltimore ravens jerseys on sale
cheap baltimore ravens jerseys
Nike NFL jerseys
buffalo bills jerseys
cheap buffalo bills jerseys
buffalo bills jerseys for sale
Nike NFL jerseys

Unknown kirjoitti...

Thank for your post,I will try.
Nike NFL jerseys
Nike Elite jerseys
Nike Game jerseys

Yvonne kirjoitti...

Hei Satu! Olispa kiva kuulla mitä teille nykyään kuuluu? Laita vaikka s-postia jos ehdit :) T: Yvonne ja shibatytöt (Kennel Shirokawa)