perjantai 20. helmikuuta 2009

Shiba vaatii pitkää pinnaa

Pitäähän koiralla olla pari valikoitua temppua, jolla saa omistajan verenpaineen nousemaan.

Taron Top 5 vinkkiä omistajan ajamiseksi hulluuden partaalle.

1. Kadota korvat. Esitä kuin et kuulisikaan omistajan kutsua. Vaikutuksen saa varmistettua kääntymällä vilkaisemaan huhuilevaa omistajaa, ja sitten pakenemalla toiseen suuntaan ilkamoiden.

2. Tuijota. Istu omistajan eteen ja suuntaa häneen anova, avuton katse. Ilmaise tylsistymistäsi ja huomiontarvettasi huokailuilla. Jatka, kunnes omistaja luovuttaa.

3. Mourua julkisilla paikoilla. Mitä enemmän porukkaa, sen parempi. Nosta kuono kohti taivasta ja anna palaa. Säälittävä maukuna on tehokkainta. Pian muut ihmiset katsovat omistajaa paheksuen: mitä ihmettä tuo hirviö tekee tuolle söpölle ketunpojalle! Saat pisteet kotiin ja omistajasi häpeä on taattu.

4. Vedä hihnassa yllättäen suuntaan X. Tämä toimii erityisesti, jos syöksähdät taaksepäin tulosuuntaa kohti. Oman pikantin lisän saat tähän temppuun tekemällä sen esimerkiksi jäisessä mäessä.

5. Herätä talo yöllisellä vahtihaukulla. Mikään ei saa omistajan verenpainetta nousemaan yhtä tehokkaasti, kuin oikein ajoitettu aamuöinen yllätyshaukku. Jatka, kunnes omistaja nousee torumaan. Hiljene kiltisti ja odota, että omistaja palaa sänkyyn. Kruunaa ruljanssi vielä parilla lyhyellä ilmoitushaukulla heti, kun omistaja on vaipumassa takaisin uneen.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo öinen vahtihaukku on kyllä tosi ärsyttävä, varsinkin kun ollaan yökylässä esim. kerrostalossa, ja rapustahan kuuluu epäilyttäviä ääniä aina silloin tällöin....
Mouruaminen on kanssa tosi tuttua, varsinkin kun ei saa sitä herkkua mitä joku lapsi syö tms. Reaktio on aikamoinen yleensä!!

Satu kirjoitti...

Jep, mieheltä oli jo lehdenjakajakin kysynyt, että "onko tuo se koira joka aina haukkuu?" Todella mieltä ylentävää!

Onneksi Taro ei kuitenkaan ole mikään mahdoton räkyttäjä, paitsi jos se kiihtyy. Jos se herää kesken unen ja säikähtää lehdenjakajan ääniä, niin silloin meteli on aikamoinen. Poju ryntää ovelle ja antaa raikua. Tottelee kyllä heti, kun käskee lopettamaan, mutta saattaa silti hetken aikaa jatkaa vahtimista kuljeskelemalla ympäriinsä ja puhisemalla :).

Ollaan harkittu sitruunapantaa ihan sen vuoksi, että saisi nukkua yöt rauhassa. Onneksi tuota ei joka yö tapahdu. Sitäkin ollaan ihmetelty, että miksi joinain öinä ei haukuta ollenkaan ja toisina ihan hullu meteli? Shiban mysteerit...