maanantai 23. marraskuuta 2009

Testiajo


Mobiiliaikaan siirtymisen myötä, on opittava myös bloggaamaan mobiilisti. Katsotaan miten onnistuu!

Ja pakkohan tähän on liittää kuva nuoresta herrasta syksyisenä aamuna. Kaveri on hönö itsensä ja aurinko kerrankin paistoi.
6 kommenttia:

Satu kirjoitti...

iPhonen kuvien laatu ei ole ihan paras, mutta aika hyvä kuitenkin kännykkäkuvaksi. Kätevää on BlogPress aplikaatiolla!

Susanna kirjoitti...

hyvähän tuo on! kännyllä bloggaaminen on ihan parasta. Mulla kun on toi tavallinen luuri niin julkaisen sähköpostin avulla, toimii sekin. Taro on ihkis!

Tuikku kirjoitti...

Söpö kuva! :)

Paula kirjoitti...

Hei! Olen lukenut mielenkiinnolla kirjoituksiasi shibasta, sillä rotu kiinnostaa kovasti. Osaatko sanoa, tulevatko shibat yleensä toimeen muiden lemmikkieläinten kanssa, jos tottuvat niihin pennusta lähtien? Shiballa on kuitenkin enemmän tai vähemmän riistaviettiä ja meillä on kotona kaksi irrallaan asuvaa kania.

Satu kirjoitti...

Hei Paula!

Olen kuullut hiukan ristiriitaisia juttuja shiban kyvystä tulla toimeen muiden kotieläinten kanssa. Eräs kasvattaja kertoi kammottavan tarinan, miten hänen shibansa tappoivat talon kissat, kun eläinten eristäminen toisistaan epäonnistui. Ja nämä koirat olivat olleet kissojen kanssa pennusta asti, en tosin tiedä miten paljon yhdessä viettivät aikaa.

Toisaalta olen myös kuullut, että jotkut shibat pärjäävät mainiosti muiden lemmikkien kanssa. On siis vaikea sanoa mitään ehdotonta.

Minä en uskaltaisi kyllä suositella shibaa kanien kanssa, ellei niitä pysty varmasti eristämään toisistaan. Monilla shiboilla on vahva saalis- ja riistavietti eivätkä ne epäröi tappaa saalistaan jos kiinni saavat. Esimerkiksi monet noutajat käyttävät saaliiden kanssa ns. pehmeää suuta, eli ne eivät välttämättä pure välittömästi kuoliaaksi vaikka kiinni saisivatkin. Shiba on ymmärtääkseni eri maata, se tuntuu olevan saaliin kanssa hiukan kuin kissa.

Mutta shibojakin, ja tilanteita, on erilaisia, vaikea tosiaan antaa varmaa vastausta kysymykseesi :). Mutta kysele ihmeessä lisää, jos jotain tulee mieleen!

Paula kirjoitti...

Kiitos vastauksesta! Ehkä meidän on toistaiseksi parasta miettiä jotakin toista rotua tai siirtää koirahaaveita tuonnemmaksi, kun kanimmekaan eivät voi sietää toisiaan. Kolmen lemmikkin pitäminen toisistaan erillään voisi olla liian haasteellista.