sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Aika lentää siivillä

Pitkästä aikaa eksyin tänne omaan, rakkaaseen blogiini ja tässähän suorastaan herkistyy. Voi kun vain olisi aikaa päivittää kuulumisia kuten ennen vanhaan Taron kanssa. Juttua riittäisi vaikka kuinka paljon!

Meidän laumalle kuuluu erinomaisen hyvää. Emäntä on nyt vuoden työskennellyt suunnattoman motivoivassa ja ihanassa työssä, joka viekin todella paljon aikaa. Takana ovat opiskelijan ja freelancerin huolettomat päivät ja pitkät aamut. Isännälläkin on kiirettä työrintamalla, kai meidän perheen ihmiset elävät juuri nyt niitä kuuluisia ruuhkavuosia.

Koirapojilla elämä on edelleen makeaa, ja nyt kun kaverukset ovat kasvaneet yhteen, on arjesta tullut hauskempaa ja toimeliaampaa. Pojat tulevat aivan mahtavasti toimeen, jaksavat leikkiä yhdessä ja juosta rallia. Meidän ihmisten ihana osa on ollut päästä tutustumaan koirien väliseen kieleen ja keskusteluun. Miten yksi kielen lipaisu voi merkitä enemmän kuin tuhat sanaa!

Kesä meni taas ystävän saarella, jossa oli otollinen tilaisuus testata miten Kuma toimii verijäljellä. Nuori mies oli aivan innoissaan, tästä löytyi sille kiinnostava tulevaisuuden harrastus. Kuma oli Taroa huomattavasti tarkempi ja rauhallisempi. Taro puuhasi innoissaan pitkin pusikkoja, mutta ainakin silminnähden nautti tekemisestä! Ja sehän on tärkeintä, mikään ei ole ihanampaa kuin nähdä kippuran heiluvan puhtaasta ilosta.

Syksyllä on suunnitelmissa mennä Kuman kanssa koirakouluun ihan vain yhdessätekemisen ilosta. Mistä sitä tietää, ehkä syksy tuo tullessaan taas uudistuneen innon päivittää blogiakin.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

I liked it so much and very interesting, too! Thanks for sharing the experience.
Cheap Flights to Shenyan
Flights to Shenyan
Shenyan Flights

BiberSA Prodüksiyon | Radyo reklamı kirjoitti...

Birol Berber;
Bibersa Prodüksiyon ,radyo reklam,reklam seslendirme,satral seslendirme,mağaza içi seslendirme ,belgesel seslendirme,Seslendirme ajans, Reklam seslendirme ajansları, radyo reklam seslendirme, seslendirme ajansı daha fazla bilgi için http://www.bibersa.com.tr/ ve http://blog.bibersa.com.tr

Unknown kirjoitti...

I have heard of the name before, and I intend to use it recently.
Beats By Dre
Beats Monster By Dr Dre
Heart Beats By Dre
Beats By Dre
Wholesale Beats By Dre
Cheap Beats By Dre
Beats By Dre
Beats By Dre Solo
Wholesale Beats By Dre

Unknown kirjoitti...

Can you tell me how did you know about that? Thank you very much.
baltimore ravens jerseys
baltimore ravens jerseys on sale
cheap baltimore ravens jerseys
Nike NFL jerseys
buffalo bills jerseys
cheap buffalo bills jerseys
buffalo bills jerseys for sale
Nike NFL jerseys

Ralph Lauren Outlet kirjoitti...

welcome to our shop,Our shop sells a lot of brands.There have hollister co, Hollister Madrid and UGG Outlet, Uggs Rea, Ugg Boots Sale.

Franklin Marshall Nederland,Franklin Marshall Outlet,Franklin Marshall Heren,Franklin Marshall Tassen,Franklin Marshall Vrouwen.
Franklin Marshall Sudaderas,Franklin Marshall Jackets,Franklin Marshall Falsas,El descuento más bajo, directos de fábrica, garantía de calidad !
ralph lauren outlet,ralph lauren uk,ralph lauren outlet UK sale ralph lauren Tees,Shirts,Jackets,Coats,Hoody,Polo, save 55% Off!
Ralph Lauren UK,Sales Ralph Lauren Polo, long sleeves, jackets, hoodies, hats, 100% quality guarantee, 60% discount !

Sidney k. kirjoitti...

sidenyk.blogspot.com cara dá uma olhada no meu blog sou brasileiro e gostaria da sua opinião

Sidney k. kirjoitti...

sidenyk.blogspot.com cara dá uma olhada no meu blog sou brasileiro e gostaria da sua opinião

Sidney k. kirjoitti...

sidenyk.blogspot.com cara dá uma olhada no meu blog sou brasileiro e gostaria da sua opinião

Sonia Firdos kirjoitti...

Nice Blog
Must see My new BLOG!
http://mrbloggerpk.blogspot.com/

sourabh gupta kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.