lauantai 31. toukokuuta 2008

Kippurakatras Jäähallilla

Jäähallissa pidettiin Aptus koiranäyttely tuossa viikko sitten. Olin siellä mukana tutustumassa ja katselemassa. Joitain kuviakin tarttui mukaan, mutta kamera ei ihan toiminut parhaalla mahdollisella tavalla. En myöskään muista kaikkien shibojen nimiä, siksi en tasapuolisuuden nimissä mainitse ketään. Koiranäyttely oli kertakaikkiaan uusi kokemus, eikä ollenkaan epämiellyttävä sellainen.Tohina oli kova: koiria kaikkialla, haukkumista, meteliä ja jännittynyttä tunnelmaa. Kuitenkin fiilis oli hyvä ja oli ihana nähdä shibojen kirjoa. Olin yllättynyt miten mukava sosiaalinen tapahtuma koiranäyttely voi ollakaan. Shibat olivat kehässä melkoisia veitikoita ja toiminta oli paljon vapaamuotoisempaa kuin olisin uskonut. Luulin, että näytteyssä mennään koira hallitusti sivulla liikkuen, mutta shibojen kehässä tunnelma oli vapautunut ja kaikki menivät miten kykenivät.

Kehän laidalla oli mukavaa seisoskella, silloin pääsi rapsuttelemaan päivän tähtiä ja nappaamaan pari kuvaakin.Aina ei jaksa kuitenkaan olla ihan skarppina.


Joskus myös kehässä saattoi ruveta tylsistyttämään:Näyttelyssä oli mukana junior handler -kisassa myös Taron isä Migi. Taro on kuin ilmetty isänsä! Kun näin Migin, ajattelin ensimmäisenä, että Tarohan se siinä. Yhtäläisyyksiä on niin paljon, mutta etenkin tutkiva katse on molemmilla melkein identtinen.


---------

Tänään Taro pääsi käymään ensimmäistä kertaa purjeveneessä. Ihan vanhalta merikarhulta tuo näytti, kun istui rennosti maisemia katsellen. Oltiin ihan laiturissa siis, mutta tyynesti Taro kaiken otti. Varmaan osasyy nuoren herran tyyneyteen oli väsymys: koko edellinen päivä oltiin reissussa ja puuhaa riitti. Olisipa kiva päästä testaamaan miten tuo poju kestäisi ihan oikeaa purjehtimista!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei sitten ollut mistään jatkosairaudesta kiinni se sunnuntainen uupumus?

Satu kirjoitti...

Ei ollut, taisi olla ihan muuten vaan väskä kaiken puuhaamisen jälkeen. Masu oli vähän outona, mutta parani nopeasti.