maanantai 2. marraskuuta 2009

Terveystutkimuksista hyvät tulokset


Nyt nukuttaa kaveria.

Kovia koettelemuksia kuuluu pienen koiran elämään! Tarolle tehtiin kattavat terveystutkimuset: silmät peilattiin ja kyynärät, lonkat sekä polvet tutkittiin.

Tarolla oli kaikin puolin hyvät tulokset. Lonkkakuvat lähtivät Kennelliittoon tarkistettavaksi, mutta lääkäri arvioi niiden olevan A/A. Polvet ja kyynärät olivat molemmat 0/0. Ei siis mitään muutoksia normaalista. Silmätkin olivat terveet.

Nyt tosiaan Kennelliitto sanoo vielä painavan sanansa, mutta hyvältä vaikuttaa. Taro on terve poika! Nuo lonkat tosi paljon huolestuttivat, olin jo tuhat kertaa lietsonut itseni täyteen varmuuteen kammottavan huonoista lonkista. Mutta tämä rauhoitti mielen.

Itse tutkimus meni sutjakkaasti, mitä nyt vähän piti peruutella silmiä peilattaessa. Taro olisi mieluusti piilottanut pään kainalooni ja jäänyt sinne turvaan. Onneksi mukava hoitajatäti sai pojun rauhoittumaan ja peilaus meni ongelmitta loppuun. Sen jälkeen olikin nukutuspiikin vuoro. Oli se hassun ja hiukan kammottavan näköistä kun koira yrittää taistella pysyäkseen hereillä, mutta kaikki meni loppujen lopuksi hienosti.

Nyt toivotaan parasta, että Kennelliitto on tuloksista samaa mieltä. Joka tapauksessa nyt on hyvä mieli, kun tietää pojan olevan rakenteeltaan terve.

1 kommentti:

Sini kirjoitti...

Tosi hienoa, onnea terveestä pojasta! :)