torstai 13. maaliskuuta 2008

Reissukuvia: Nakke ja mä

Voi harmistuksen harmistus, muistitikku jäi Tampereelle anopin luo majailemaan, eli talvisia riekkumiskuvia saatte odotella nyt hieman odotettua pidempään.

Sen sijaan siirrytään reissukuvien toiseen osaan, joka sijoittuu Tampereelle. Yllätyksekseni huomasin, että kaikessa menossa ja meiningissä (oltiin suhteellisen kosteissa illanistuijaisissa...) olin ottanut melko vähän ja melko epäilyttäviä kuvia. Siispä ne on nyt poistettu bittiavaruuteen, ja tyydyn esittelemään kuvia Tarosta Nakke Nakuttajan kanssa puuhaillemassa. Nakke on avomieheni vanha unilelu ja tuntui se hyvin kelpaavan Tarollekin.
Taro oli kaiken kaikkiaan Tampereella todella väsynyt, kun edellinen ilta ja lähtöpäivän aamu oli täynnä toimintaa ja uusia paikkoja sekä hajuja. Automatkalla poitsu oli todella hermostunut, kun joutui oleilemaan lattialla. Takaisintulomatkalla pidinkin sitä sylissä, että ei pojan hermot kiristyisi lisää. Matka sujui sylissä joutuisasti, kun Taro nukkui melkein koko matkan. Kuljetushäkki olisi hyvä ostos, mutta kun tuon auton joutuu hakemaan Espoosta, niin voi olla ison häkin kanssa hankalaa reissata julkisilla toiselle puolelle pääkaupunkiseutua.


Taro on kyllä uskomattoman reipas poika, todella rohkea ja uskalias. Sellainen shiban pitäisi luonteeltaan ollakin, peloton suurienkin uhkien edessä. Tietenkin pieni pentu jännittää kaikenlaista, esimerkiksi autot ovat Tarolle jotenkin pelottavia, mutta kaiken kaikkiaan hyvin vahvahermoinen poika tuo kyllä on.


Ja tietenkin poika oli juhlien tähti, kaikki puhuivat pennusta suuren osan iltaa ja katseet seurasivat sitä joka paikkaan. Yön Taro nukkui oikein kiltisti meidän patjan vieressä ja käpertyi se välillä sekä meidän jalkopäähän että vesikuppinsa ympärille. Hyvin tuo tuntuu mukana pikkuisilla reissuillakin liikkuvan, mutta kyllä sitä vähitellen rupeaa tajuamaan miten paljon elämä on koiran myötä muuttunutkaan.

Ei kommentteja: