perjantai 21. toukokuuta 2010

Ensimmäinen yö uudessa kodissa

Eilen ihana Kumamme vihdoin kotiutui helteisenä kesäiltapäivänä. Laitan pian ison kasan kuvia, joissa herrat tutustuvat takapihallamme. Kaikki meni todella hyvin, ja noin 15 minuutin kuluttua pojat leikkivät ja painivat innoissaan.

Kuma on ollut todella reipas, mitä nyt vähän vinkunut äidin perään. Kaipuu yleensä iskee hiukan ennen nukkumaanmenoa: silloin Kuma kiertelee, etsii sopivaa nukkumapaikkaa hiukan hämmentyneenä ja uikuttaa. Oma pentuaitaus ei vielä ole erityisen pop, mutta sen sijaan sohvan alla on mahtavaa koisia.

Yöllä minä pistin korvatulpat korviin ja mies huolehti pienokaisesta. Silti tuli nukuttua hieman katkonaisesti. Kuulemma kaveri hiukan yöllä itkeskeli ja viideltä kävivätkin sitten aamupissalla. Aamulla vastassa oli pirteä kaveri, joka on pelkkää hammasta ja pusuttelua! Vietämme pari ensimmäistä yötä pentuaitauksen vieressä, jotta Kuma ei tuntisi jäävänsä liian nopeasti aivan yksin.

Taro on sen sijaan aivan kummissaan! Se aina välillä havahtuu uniltaan ja tassuttaa hiirhenhiljaa nuuskaisemaan uutta kaveriaan. Ilme on hölmistynyt: mikä ihme tuo on ja mitä se täällä tekee. Ruuasta on jo tullut pientä keskustelua poikien kesken, mutta se kuuluu asiaan. Parasta on kuitenkin nähdä jälleen kerran, miten hellä ja varovainen Taro on pennun kanssa.

Seuraavaksi ahdankin blogin täyteen pentukuvia!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

I am going to have to figure out how to translate. Your site is beautiful.

Helen
USA


auntiehenno@aol.com