torstai 20. maaliskuuta 2008

Piikkiä peppuun

Ensimmäinen eläinlääkärikäynti on takana ja olen kyllä ylpeä miten mallikelpoisesti Taro käyttäytyi. Eläinlääkäri oli vähän hajamielisen oloinen, mutta todella lempeä ja varovainen pennun kanssa. Rokotuksen lääkäri antoi yllättäen eikä Taro ehtinyt muuta sanoa kuin pienen vinkaisun. Vointi on ollut hyvä, eli rokotteesta ei tullut mitään sivuvaikutuksia.

Samalla tarkastettiin kivekset, jotka molemmat kuulemma pojalta löytyi. Paino oli miehekkäät 4,9 kiloa. Taro alkaa selkeästi tulemaan rohkeammaksi ja itsenäisemmäksi, enää ei ole kiva kökkiä sylissä kun olisi koko maailma tutkittavana. Eläinlääkärin odotushuoneessa oltiin koko ajan menossa ja muut koirat ovat niin mielenkiintoisia, että on pakko tuijottaa ja vinkua. Tosin kyllä omistajalta saadut herkkupalat vievät voiton vieraiden koirien viehätyksestä.

Maanantaina huomasin Tarolla jonkun naarmun silmässä, ja se tarkastettiin nyt samalla. Saatiin varmuuden vuoksi antibioottiliuos silmää varten. Lääkäri totesi, että mitään vakavaa se ei ole, muuten silmä märkisi ja koira räpyttelisi koko ajan. Mutta kuitenkin kerran päivässä pitää tuikata antibioottia silmään, arvatkaa vaan minkälainen taistelu se aina on...

2 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

wutiwuu! mitäs koiraperhe tekee pääsiäisenä? voitais vaikka treffailla kenties jossain välissä?

Satu kirjoitti...

Wutiwuti :D!

Koiraperhe aikoo viettää pääsiäisen juhlien ja ulkoillen. Huomenna ja ylihuomenna tiedossa vieraiden viihdyttämistä, sunnuntaina varmaan juhlien jälkien siivoamista ja yleistä toipumista :). Maanantai voisi olla otollista aikaa!