torstai 28. elokuuta 2008

Inhokit

Sain inspiraation kasata kaksi listaa: mistä Taro tykkää ja mistä ei. Idea lähti liikkeelle siitä, että on tullut tajuttua miten jokaisella koiralla tuntuu olevan omat juttunsa, samoin kuin meillä ihmisillä. Toinen tykkää äidistä ja toinen tyttärestä, kuten sanotaan.

Aloitetaan inhokkilistalla.

Taron inhotuimmat Top 51. Tupakka. Tupakan savu ja haju on kauheinta kauheutta eikä ketään tupakoitsijaa voi kerta kaikkiaan lähestyä, jos savuava kääryle on kädessä tai huulen pielessä. Jos lähelle tulee juuri tupakoinut ryökäle, pitää puhista ja aivastella äänekkäästi.

2. Pesu ja föönaus. Onko arvokkaan eläimen pakko alistua moiseen barbarismiin?

3. Imuri. Hirveä, mölisevä vehje, joka tunkeutuu kaikkialle ja huutaa mennessään. Imuroinnin ajaksi on parasta vetäytyä syrjään ja näyttää äärimmäisen masentuneelta, mutta kuitenkin tarkkailla tilannetta, ettei vaan mitään tärkeää jää huomaamatta.

4. Korva- ja silmätipat. Entä sitten vaikka ne tekevätkin hyvää, minuun et ylimääräisiä tököttejä tunge.

5. Toisten koirien kakkakasat. Niiden yli pitää mennä komealla loikalla tai vähintäänkin nyrpistellä nenää.

4 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

Moikka,

Kuulostaapa teitin Taron inhokit hyvin hyvin tutuilta. Kaikki kuuluvat myös meidän kippuroiden inhokkeihin! Osaavat olla melkoisia nirppanokkia nämä shibat ;)

Paitsi tuota meidän pienempää tapausta, Kisua kiinnostaa vielä välillä ehkä liikaakin toisten elukoiden jätköset..

Terkuin,
Elisa ja shibat Tico ja Kisu

Anonyymi kirjoitti...

Sama juttu täällä meilläpäin - varsinkin tupakka ja pakokaasu. Hyvin äänekäs aivastelu ja niiskutushan niistä tulee!

Pölynimuria pitää jahdata ja vähän suulaketta purra, mutta varsinkin nuuskia sen imevään putkeen/koloon. Imurille pitää myös hyvin äänekkäästi mouruta ja muristen haukkua.

Kakkakasat ovat tosi YÖÄK! Jo kaukaa ne haistetaan ja hiipien tai loikkien ohitetaan. Kerran vahingossa sellaiseen on astuttu, ja sen jälkeen onneton ontuminen ja tassun surkea nuuhkiminen jatkui kunnes kostea ruohikko pesi sen puhtaaksi.

Silmä/korvatipoista ei ole vielä kokemusta eikä myöskään pesusta tai föönistä, mutta eiköhän sekin päivä pian koita.

Tosi paljon inhottaa harja tai karsta, se kun näkyy, niin johan mennään sohvan alle piiloon!!

Ja vesilätäköt ovat aivan kamala juttu. Komealla loikalla niitä voi onneksi ylittää.

T:Kide

Anonyymi kirjoitti...

Taron inhokkilista vois melkein olla Norin ja Namin suosikkilista :D Korva/silmätipoista ei ole kokemusta ja toisten koirien jätökset on yöks, mutta muuten noi asiat on meillä ihan päinvastoin.

Nami rakastaa tupakan hajua, varsinkin nuorempana se meni aivan sekaisin onnesta jos joku tuprutteli. Föönaus on molempien mielestä nannaa! :) ja imuria on kiva hiljaa katsella, jos huvittaa, yleensä ne vaan nukkuu kun imuroidaan.

terkuin Karoliina, Norppa & Namppa

Satu kirjoitti...

Eli kaikki koirat, edes shibat, eivät olekaan samasta puusta veistetty :). Hauskaa tuo tupakansavuun liittyvä ihastus!

Ja Elisalle pitikin sanoa, että Tarokin pienempänä oli utelias kaikkia kasoja kohtaan ja se käveli ihan suvereenisti niiden päältä... Se oli aikas ällöttävää. Nyt on onneksi tajunnut, että kakka on hyihyi :). Pupun papanoita on sen sijaan edelleen kiva napostella.