keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Pentu kasvaa kohisten

Ihana palleromme kasvaa päivä päivältä. Eilen näin viimeisimmät kuvat, joissa veljekset jo rohkean oloisina tallustelivat kasvattajan pihalla. Todellisia nallukoita!


Ihanaa, miten näissä kuvissa näkyy pienen olennon kehitys persoonaksi. Silmien avautuessa katse on jo niin tiukka ja totinen. Taitaa olla pieni filosofi meille tulossa!


Vatsassa alkaa jo lennellä perhosia. Meneekö kaikki hyvin, tuleeko pojista kavereita? Kristallipalloa tässä kaipaisi vähitellen.

Olin ajatellut pyytää ammattikouluttajan antamaan viimehetken vinkkejä koirien ohituksessa Tarolle ja samalla neuvomaan uuden pennun kotiutumisen kanssa. Nyt kuitenkin Taron ongelmat saatiin hallintaan todella yllättävällä tavalla, joten kouluttajaa ei tähän enää tarvita.

(Pakko hehkuttaa, ohitukset ovat olleet hienoja! Ei ehkä suoraan tottiskentältä, mutta ilman rähinää, sivulle kulkien. Vaikka mentäisiin aivan läheltä ohi!)

Nyt suunnitelmat muuttuivat siten, että soittelen kouluttajalle kun uusi pentu on kotiutunut. Olisi kiva saada ammattilainen katsomaan miten laumadynamiikkaa kannattaa lähteä kehittämään. Jos saadaan sopivan kokenut ja osaava tyyppi paikalle, niin olen tähän ehdottomasti valmis panostamaan! Vaikka ongelmia ei välttämättä tulisikaan, olisi se silti äärimmäisen kiinnostavaa.


Kumaa odotellessa!

2 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Niin ja suunnattoman suuri kiitos kasvattajalle, eli Merille, näistä kuvista! Ihanaa saada laittaa komeaa poikaa näytille :).

Pahoittelen, että teille Merin Facebook-kamuille tässä ei ole mitään uutta ;).

Jukkis kirjoitti...

Viimeiselle kuvalle on vaan pakko sanoa: "wuti".