keskiviikko 23. huhtikuuta 2008

Shibojen leikkitreffit

Viime viikonloppuna oltiin Taron isän ja veljen omistajien luona shibatreffeillä. Mukana oli iso kööri: Taro, Yuki, sisko Sakura, isä Migi, äiti Yoyo, uusi tuttavuus Kide ja pieni kahdeksanviikkoinen Zara (muistaakseni tämä oli tytön nimi). Meno oli hurjaa ja Yoyo joutui välillä pitämään pienen kurinpalautuksen villiintyville lapsosilleen.


Myös Taro sai oman osansa äidin kurinpalautuksesta ja olin todella tyytyväinen, että oppi meni hetkessä perille. Taro osasi siis alistua ja varoi liikaa ärsyttämästä emoaan. Ja hauskaa tuolla pennulla vaikutti olevan, kieli pitkällä juoksi, hyppi ja pyöri. Ei malttanut ollenkaan kiinnittää meihin ihmisiin huomiota, kun oli kippuroitakin seurana.Kasvattaja oli myös menossa mukana, oli kiva että hän pääsi vihdoin näkemään Taron. Kasvattaja on viimeeksi nähnyt Taron, kun pentu oli kahdeksan viikkoa vanha, eli aika paljon on poika siitä kasvanut.


Kaikki shibat eivät tulleet parhaalla mahdollisella tavalla toimeen, mutta niin se on myös ihmisten välisissä suhteissa. Loppujen lopuksi muut vetäytyivät lepäämään, mutta Yuki ja Taro jatkoivat painileikkiään. Näytti siltä, että olisivat voineet painia monta päivää putkeen.Ja lopulta kun päästiin kotiin:Taro punnittiin eilen ja herra painaa nyt komeat 7 kiloa ja vähän päälle.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kyllä on poika miehistynyt! huomaa tuosta viimeisestä kuvasta miten sille alkaa tulla se ihana paksu niska :)
milloin tuutte käymään mummolassa sen kans???
t mami

Satu kirjoitti...

Pian täytyy tulla käymään, olin vähän kaavaillut ei ensi, mutta sitä seuraavaa viikonloppua. Mummo se kun on aina vaan niin kiireinen ;).