maanantai 15. syyskuuta 2008

Voitokas retki Riihimäelle

Riihimäen pentunäyttely on hieno menestys Tarolle. Tällä kertaa pärjäsimme myös ryhmässä. Ensinnäkin Taro oli rodun paras (ROP-pentu) ja FCI 5 ryhmän kolmanneksi paras (RYP3). Nuori herra käyttäytyi kuin enkeli molemmissa kehissä, olimme todella iloisesti yllättyneitä. Pokaaleita pokattiin muutama ja ruusukkeitakin tuli kahmittua. Saimme myös kunniapalkinnon, eli taisi niitä ruusukkeitakin olla kolmin kappalein.

Tuomari Arvi Ellmen sanoi arvostelussaan seuraavaa:

Neliömäinen kevyesti liikkuva uros. Hyvä pää, tummat silmät. Pienet pyöreäkärkiset korvat. Hyvä selkä. Tiiviskaarinen häntä. Vahvaluustoiset, hyvin kulmautuneet raajat. Esiintyy ja esitetään hyvin.


Myös avomieheni sai siis kehuja, molemmat pojat olivat kehässä kyllä todella hyvässä vedossa. Ryhmäkehässä Taron edessä oli melkein taukoamatta haukkuva suomenpystykorva, ja vähän jo jännitti miten Taron hermot kestää kun toinen haukkuu koko ajan päin naamaa. Poropullien voimalla jyrättiin ja avokkikin osasi mainiosti ennakoida ja kääntää Taron huomion itseensä.


Viime kerrasta viisastuttiin, ja nyt otimme mukaan Tarolle häkin, jossa levätä kehien välissä. Yllättävän tyynesti poju tyytyi häkissä makoilemaan, vaikka välillä pitikin vähän maukua ja urahdella huomiota saadakseen.Parasta näyttelyssä oli jälleen nähdä muita shibaihmisiä, vaihtaa ajatuksia ja kuulumisia. Vähitellen sitä itsekin oppii rentoutumaan, niin saa vähän jutun juurtakin kaiveltua kehän laidalla. Seuraava näyttelymme tuleekin olemaan ihan erilainen kokemus, kun siirrymme pentunäyttelyistä junioriluokkaan.

3 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

Onnea hienosta menestyksestä Riihimäellä!

Taro on kovin komea poika :)

Elisa, Kisu ja Tico

Satu kirjoitti...

Kiitos paljon Elisa ja pikkukippurat :). Oli todella kiva yllätys pärjätä ryhmäkehässä. Meidän edellä oli kakkosena amerikanakita ja ykkösenä todella tyylikäs basenji. Kivaa oli kyllä, vaikka kylmä tulikin!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Taro hienoista näyttelytuloksista!!
Kiva seurata kun Taro kasvaa hienosti ja komistuu koko ajan.
T:Kide