torstai 28. helmikuuta 2008

Korkeasaari?


Kovin nopeasti tuo poitsu kasvaa, se alkaa näyttää jo ihan oikealta koiralta. Eilen se kuulemma jo nosti vähän jalkaa, mutta tänään se tapa näytti unohtuneen. Tosin aamuisella kävelyretkellä Taro keksi uuden leikin, jonka avulla voi yrittää saada omistajan mukaan riehuntaan. Se tarkkaili mua koko ajan kun käveltiin, kunnes lopulta hyppäsi mun eteen ja pomppi siinä liikkuen takaperin ja maukuen samalla. Kyllä siinä oli ihmisillä tölläämistä, kun pieni kettu maukuu omistajan jaloissa kuin kissa, pomppii kuin kani ja omistaja pidättelee naurua naama punaisena.

Toinen kiva juttu oli iltainen haukkumisralli. Siinä Taro veti hirumuista rallia ympäri kämppää ja kierros huipentui aina siihen, että se meni lattialla makoilevan avomieheni naaman eteen, haukahti kimeästi ja kirmasi taas pois korvat luimussa.

Lisäksi molemmat talon pojat kuorsaavat ja röhkivät.

On tämä aikamoinen eläintarha.

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

hah haa, haluutko täältä pari pikku apinaa kylään? tai laiskiainen vois kyllä tulla yksinkin :D

Unknown kirjoitti...

joo ja piru tätä bloggerin kirjautumishässäkkää ja nopeaa näppäinsormea. Edellinen kommentti siis suskilta, huoh. Arvaa onks mun neulekamuil hauskaa ku välillä "Jari" kommentoi tyyliin "voi miten namu neule, aivan ihanasti sopii sulle!" lol.

Pus
-s-

Satu kirjoitti...

Jari onkin aina ollut aikamoinen ihkuttaja ;). Aina tänne voi lisää laiskiaisia ja pikku apinoitakin varastoida, omasta takaa on kaksi possua ja yksi apaattinen virtahepo...

Susanna kirjoitti...

apaattinen virtahepo!! LOL!!!!